Hogy könnyebb legyen a csere

Bizonyára rajtam kívül sokak számára igen ismert az az érzés, amikor az ember az új telefonja beszerzése előtt már azon gondolkodik, hogy vajon a régi készülékkel mit tegyen? Hiszen ma már úgy cseréljük le a régebbi telefonokat hogy igazság szerint tökéletesen használható mind, csak éppen kijött egy újabb, másabb kialakítású, erősebb kamerájú vagy színű, esetleg erősebb telefon és úgy döntünk, hogy a régit az újabbra cseréljük. Emlékszem igazság szerint, hogy amikor még fiatal voltam és megkaptam az első telefonomat, azt addig használtuk, még el nem romlott vagy a teljes készülék, vagy egy-egy funkciója és használhatatlan nem lett. Persze ma már teljesen más világot élünk, de egyetlen dolog bizony nem változott, hogy egy-egy ilyen telefon akár több száz ezer forintba is kerül, amit bizony sok embernek iszonyat nehéz előteremteni. Köztük bizony nekem is.

Éppen ezért én nagyon sok fórumot, helyet vagy akár mondhatom hogy szolgáltatót is kipróbáltam már aki tud segíteni abban, hogy a régebbi készülék számára egy új gazdát tudjak találni, jó áron, biztonsággal és gyorsan, de igazság szerint szinte mindenhol volt problémám. Sehol sem éreztem hogy korrekt szolgáltatást és kommunikációt kapnék, az árak pedig iszonyatosan széles körben mozogtak, de az biztos, hogy egész idáig csak olyan ajánlatokkal szembesültem, ahol én mint eladó és az új vevő sem járt volna igazán jól.

Most azonban rátaláltam egy olyan csapatra, akik szakmailag tökéletesen értenek az iphone telefonok javításához is, hiszen több éves szervíz tapasztalat van már minden ott dolgozó háta mögött, ezért egyrészt felismerik a problémákat, másrészt pedig nagyon gyorsan tudják orvosolni is, ezen túl pedig hihetetlen jó áron iphone felvásárlás keretében beveszik a régebbi készülékeket és új gazdát keresnek neki. Én már biztosan csak hozzájuk fogok járni és csak javasolni tudom ezt mindenki számára mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni a szolgáltatásukban.