A karácsony már fájdalom nélkül telt

Ki ne hallott volna manapság már a gerincsérv problémáiról. Ha más nem, akkor ismerősök közt legalább van egy, aki panaszkodott már arról, hogy a folyamatos lábzsibbadás, az izomfájdalmak milyen módon meg tudják keseríteni az ember életét. Sajnos ez nem túlzás, én már tapasztalatból tudom. Olyan megfogalmazhatatlan fájdalmat tud produkálni a sérv az ember életében, amit soha nem képzelt volna. Én eljutottam sajnos odáig, hogy nem igazán tudtam már felmenni a lépcsőn, mire orvoshoz fordultam. Persze azt gondoltam, hogy majd az orvosi segítség meghozza az eredményt. Azért mentem későn orvoshoz, mert nagyon féltem, hogy meg fognak műteni, de amikor már felkeresetem a háziorvosom és az idegsebészt, azt gondoltam, hogy egyáltalán nem érdekel a műtét sem, csak hozzák helyre a gerincsérv problémám.

Elkeserítő válaszokat kaptam azonban a valódi eredmények és segítség helyett. A gerinc mr megmutatta, hogy valóban lumbális gerincsérv problémám van, azonban műtét nem javasolt. A gyógytorna lesz a megoldás, de ettől több segítséget sajnos nem kaptam. Teljes kétségbeesés lett rajtam úrrá. Ha az orvos csak ennyit mond, és fájdalomcsillapítót ad, ami nem igazán használ semmit, akkor mi lesz a megoldás? Tényleg így kell leélnem a hátralévő életemet?

Az egyik nagyon jó ismerősöm javaslatára ellátogattam a Lamiris oldalra, ahol tökéletes leírásokat találtam egyáltalán arról, hogy mi is az a gerincsérv, hogy milyen lehetőségeim vannak és hogy hogyan lehet professzionális gerincsérv kezelés mellett egyre jobban lenni. Nem is nagyon kellett több, azonnal időpontot foglaltam, és gyorsan kaptam is. Az első látogatás alkalmával mindent átbeszéltünk Mariannal és már tudtam, hogy jó kezekben vagyok.

Senki ne féljen a csontkovácsolás módszerétől Mariann kezei alatt. Tökéletesen tudja, hogy mit csinál, hogy mit lehet és mit nem. Gyakorlati tapasztalata van, és hihetetlen gyorsan lehet eredményeket elérni a segítségével, hiszen otthoni torna végzésével az ember minden nap tud tenni azért, hogy javuljon az állapota. Ha valakinek szintén gerincsérv nehezíti az életét egyet tudok javasolni, www.lamiris.hu!