Egy tökéletes példa alapján

Én nagyon sokáig azt gondoltam, hogy bizony iszonyat jól vállalkozok. Úgy éreztem, hogy kifejezetten jól és szakszerűen alapítottam meg a cégemet, megfelelő tervezés és szervezés előzte meg az alapítás folyamatát, és igyekeztem azokra a kardinális pontokra nagyon odafigyelni, amik nem csak hosszú, de rövid távon is nagy hatással tudnak lenni a hozzánk forduló ügyfelekre, azok elégedettségére. Így aztán szépen fejlődött is a cégem, de az építőipar területén mindig, minden pillanatban leselkednek ránk szörnyek, amik sokszor végzetes sebet tudnak ejteni egy-egy vállalaton, akár a szakadék szélére is sodorva őket.

Az elmúlt időszakban számtalanszor fordultam a tapasztaltabb vállalatvezetőkhöz, akik aztán többnyire jó barátaim is lettek, és kértem tőlük tanácsot arra vonatkozóan, hogy mit tudnék másképp vagy jobban csinálni, hogy a cég még jobban tudjon fejlődni. Ők szinte egytől egyig azt tanácsolták, hogy tartsam meg a jelenlegi lendületet, de adjak nagyobb biztonságot a cég működésének. Persze először nem is igazán értettem hogy mire vonatkozik ez a tanács, aztán azonban ahogy felülvizsgáltam, hogy milyen külső partner szolgáltatóink vannak rájöttem, hogy bizony az első terület amire ez a figyelmeztetés vonatkozhatott, az nem más, mint a munkavédelem területe.

Persze nekem sem kellett több, azonnal keresgélni kezdtem a piacon, az ismeretségemben, hogy ők hogyan látják el ezt a feladatkört, és hogy én mennyire választottam jó szolgáltatót. Hát persze aztán kiderült, hogy semennyire, és ajánlásként a https://activesafety.hu/ csapat elérhetőségét kaptam meg. Nemsokára már partnerek is voltunk, hiszen már az első megbeszélés hatalmas tükröt tartott az előző szolgáltató tevékenysége elé, és azonnal tudtam, hogy váltanom kell. Meg is tettem ezt. Most pedig már azt mondhatom, hogy nem csak hogy nagyobb védelemben dolgozhatunk, de rendkívüli módon tudjuk élvezni is a közös munkát ezzel a kis csapattal. A munkavállalók pedig még a munkavédelmi oktatás feladatait is jókedvűen oldják meg, ami eddig háborgást és lőzöngést váltott ki belőlük. Azt hiszem hogy most már egy életre megtanultam, hogy a minőség a kulcsa a hosszú sikerek elérésének.