A legjobbak a szakmában

Amikor megalapítottam a cégemet az volt számomra az elsődleges cél, hogy legalább annyit tudjak termelni minden egyes hónapban, hogy engem és a családomat ellásson. Persze volt némi tartalékom és tudtam, hogy az első pár hónap lehet hogy nehezebb lesz, de aztán szépen el is indult az egész folyamat és egyre jobban kerestem vele. Most már ott tartok, hogy közel harminc ember dolgozik nálam, és hála a jó égnek szépen fejlődünk és folyamatos sikereket érünk el. Persze ehhez meg kellett találnom a legjobb segítő társakat mind cégen belüli munka tekintetében, mind pedig külső segítség tekintetében egyaránt.

A vállalati fejlődés folyamatos fenntartására, a coahing tevékenységére, és ma már azt mondhatom, hogy a stresszkezelő tréning folyamatos megtartására én megtaláltam a legjobb partnert a kogwheel csapatának személyében. Hihetetlen jó és gördülékeny a velük való közös munka, nem igazán tudok egyetlen olyan dolgot sem mondani, amit negatívumként tudnék felhozni a munkájukkal vagy bármely trénerjük személyéve, hozzáállásával vagy lelkiismeretességével kapcsolatban.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a velük való közös munkát, biztosan senki sem fogja megbánni ha felkeresi őket, mert a vállalati légkör, a hangulat, a hatékonyság és a munkavállalók motivációja is mind-mind növekedni fog a közös munka során, így pedig még hatalmasabb eredményeket fognak tudni elérni a cégek mint azt tervezték, akár már rövid távon is, de hosszú távon biztosan. Én csak azt az egyet sajnálom, hogy nem gondoltam rá korábban hogy felkeressem őket, vagy épp nem ismertem őket akkor, amikor a céget alapítottam, mert hihetetlen sokat tudtak volna segíteni a kiválasztás és toborzás területén, ami nekem a legnehezebb feladat volt az indulás idején.