A legjobb és legkedvesebb csapat

Közel tíz éve döntöttem úgy, hogy hatalmas küszöböt lépek át, hiszen én mindig is szerettem volna szakács lenni és különleges ételeket készíteni, azonban a családom nem hogy nem támogatta ezt az ötletemet, hanem egyenesen elkövettek mindent, hogy ne tudjam megoldani sem az iskolába való beiratkozást sem pedig a szakács gyakorlat megszerzését. Persze én ekkor még ezt nem láttam ennyire tisztán mint ma, most már azonban azt mondhatom, hogy csak annak köszönhetem, hogy most már saját és önálló étteremmel rendelkezem, hogy annak idején kitartottam, hódoltam a szenvedélyemnek és otthon főztem rengeteget. Iszonyatosan sok ételt, amit most az étlapon találnak a vendégek abban az időszakban tanultam meg főzni, amikor még úgy láttam, hogy sosem leszek szakács és sosem lesz saját éttermem. Megéri tehát az embernek mindig kicsit azt csinálni a mindennapok során is amit szeret, hiszen ezzel is fejlődik, és amikor lehetősége nyílik lépni meg kell ugrani a bizonytalan akadályokat is, mert csak így lehet sikert elérni.

Én megugrottam, és most már ott tartok, hogy egy gyönyörű éttermem van, amit még a vírus időszak sem tett tönkre, egyrészt azért, mert nagyon gyorsan kialakítottunk egy weboldalt, ahonnan rendelni lehet ételeket, és mert a csapat akik együtt dolgoznak annyira szeretik egymást, annyira összetartók és annyira jó a munkahelyi hangulat, hogy mindenki egyként kezdett el küzdeni azért, hogy nem csak hogy ne kelljen bezárni, hanem még a forgalom csökkenése se legyen mérvadó.

Jelentem ez sikerült, egyrészt biztos vagyok benne, hogy ennek a félelmetesen pozitív és erős hozzáállásnak köszönhető, másrészt pedig a fotoda csapatának, akik az ételfotózás témakörében hihetetlen munkát tettek le elénk az asztalra. Az ételeink tálalása tökéletesen érvényesül a képeken, ahogyan a színek és a formák is, és minden ételünk azt mutatja, amit tud, amennyire finom, így mindenki pontosan tudja, hogy ha rendelésre adja a fejét mit várhat a futártól. Iszonyatosan büszke vagyok a csapatomra, és arra is, hogy megtaláltuk az ország legjobb termékfotós csapatát, akik nem csak iszonyat eredményesek, hanem nagyon kedvesek is.